Vi har uppdaterat våra villkor

Fullständiga villkor kan du läsa här
Du kan läsa om de huvudsakliga förändringarna under “Villkor”, som du finner längst ned på sidan.
Om du inte accepterar de nya villkoren har du rätt att omedelbart och kostnadsfritt säga upp ditt avtal.
Hälsningar,
WyWallet

OK

Hur betalar jag?

Din plånbok har flyttat in i mobilen. Det betyder att du alltid har jämna pengar med dig. Du behöver bara välja hur du vill betala med din mobila plånbok, och det finns ett sätt som passar alla.
Vi tar inte ut några extra avgifter när du handlar med WyWallet – priset du ser är priset du betalar.

Det smidigaste

Koppla ditt bankkort till WyWallet-kontot och välj automatisk överföring. Nu har du skapat en digital plånbok som funkar överallt och som fyller på av sig själv med minst 50 kr när saldot blir för lågt.

Fyll själv på kontot

Det är enkelt att själv föra över pengar till ditt WyWallet-konto. Du kopplar helt enkelt ett valfritt kontokort till WyWallet-kontot och för själv över pengarna på Mina Sidor. Om du gör de flesta av dina köp på ditt företag kan du koppla ditt företagskort. Eller så väljer du ett kort som ger poäng på varje inköp.

Betala med kredit

Du kan också få kredit med WyWallet som låter dig betala för köpen i efterhand. Du ansöker om krediten i anslutning till sms-köpet eller på WyWallet.se och fakturan för dina köp kommer månadsvis.

Betala via din mobilfaktura

Du som har privatabonnemang eller registrerat kontantkort från Tre och Comviq kan göra SMS-köp, precis som vanligt, och betala via din mobilfaktura.