Vi har uppdaterat våra villkor

Fullständiga villkor kan du läsa här
Du kan läsa om de huvudsakliga förändringarna under “Villkor”, som du finner längst ned på sidan.
Om du inte accepterar de nya villkoren har du rätt att omedelbart och kostnadsfritt säga upp ditt avtal.
Hälsningar,
WyWallet

OK

DN.se och Bangerhead.se nya kunder

DN-Bangerhead-loggor

WyWallet kan idag berätta att DN.se och Bangerhead.se kommer att erbjuda WyWallet som betalalternativ. DN.se kommer att använda WyWallet för att sälja sin digitala prenumeration och på Bangerhead.se kommer WyWallet att finnas som ett betalalternativ online och i mobilen.

DN.se och Bangerhead.se kommer att använda olika betalningslösningar hos WyWallet. DN.se kommer att sälja sin digitala prenumeration via sms medan Bangerhead.se kommer att använda WyWallets lösningar för e-handel och m-handel.

– Vi är förstås mycket glada att kunna knyta till oss en av Sveriges största tidningar och ett så spännande e-handelsföretag som Bangerhead. Det är ett bevis på att vi är på rätt väg och erbjuder konkurrenskraftiga betaltjänster, säger Jakob Söderbaum, VD på WyWallet.

Med WyWallets m-handelstjänst kan kunder betala online via mobilen genom ett knapptryck som följs av pinkodsverifiering i WyWallet-appen.

– Bangerhead är ett spännande e-handelsföretag som använder både vår e-handelstjänst och m-handelstjänst. Det är inom m-handeln mobila betalningar kommer att växa mest den närmsta tiden och där har WyWallet den absolut starkaste lösningen, tillägger Jakob Söderbaum.