Vi har uppdaterat våra villkor

Fullständiga villkor kan du läsa här
Du kan läsa om de huvudsakliga förändringarna under “Villkor”, som du finner längst ned på sidan.
Om du inte accepterar de nya villkoren har du rätt att omedelbart och kostnadsfritt säga upp ditt avtal.
Hälsningar,
WyWallet

OK

Payson och WyWallet inleder samarbete kring mobila betalningar

WyWallet-Payson-logo-splash4

Idag lanserar Payson WyWallets ”Multipay” som ett kompletterande betalsätt i sin checkout som används av tusentals e-handlare. Betalsättet samlar tre mobila betalmetoder i ett och samma responsiva gränssnitt som fungerar på alla typer av mobiler, datorer och läsplattor.

Payson får i ett slag möjlighet att nå över 6.000.000 kunder som direkt kan betala mobilt i e-handeln. WyWallets 500.000 registrerade användare kan betala med sin mobilapp och resterande kunder med privata mobilabonnemang kan genomföra sms-betalningar vid köp under 500kr.

– Vi vill göra det enkelt för våra handlare och konsumenter att använda mobila betalningar och WyWallet hjälper oss att göra just det. Vi har den senaste tiden sett en ökad efterfrågan på mobila betalsätt och har valt denna lösning som komplement till kort och bankbetalningar. Målet är att öka konverteringen för våra kunder, säger Per Bodell, VD på Payson.

– Aldrig tidigare har möjligheterna till konvertering i mobilen för handlarna varit tillnärmelsevis så stora som nu, ett klick och en pin-kod och sedan är köpet klart säger Jakob Söderbaum, VD på WyWallet

 

För ytterligare information, kontakta:

Emma Lindgren, Marknadschef Payson

Telefon: 070-752 32 90 Mail: emma.lindgren@payson.se

 

Jakob Söderbaum, VD WyWallet

Telefon: 08- 440 00 40 Mail: jakob.soderbaum@wywallet.se

 

Claes Tellman, kommunikationschef WyWallet

Telefon: 070-399 62 81 Mail: claes.tellman@wywallet.se

 

Om Payson

Payson startades 2004 med syftet att hjälpa företag och privatpersoner att ta betalt och betala på ett enkelt och säkert sätt på nätet. Idag, tio år senare, är Payson ett av Sveriges ledande företag i området med fler än 3 miljoner användare och över 10.000 anslutna e-handelsföretag. Payson Checkout, är ett responsivt betalfönster för alla enheter och innefattar sedan tidigare faktura, bank- och kortbetalningar.

Payson är ett betalningsinstitut som ägs av Svea Ekonomi sedan 2012. Besök www.payson.se för mer information.

 

Om WyWallet

WyWallet är en mobil plånbok för snabba och enkla betalningar med hög säkerhet och är marknadens enda kompletta multikanallösning för mobila betalningar. Kunder kan handla online direkt i mobilen, i en webbshop via datorn, via sms-köp eller i fysisk butik. Med WyWallet kan man även göra överföringar till 6 miljoner mobilanvändare, ladda kontantkort eller skänka pengar via sms. WyWallet är ett av Sveriges snabbast växande företag med 1,4 miljoner registrerade kunder och över 7000 anslutna handlare.

WyWallet ägs av 4T, ett samarbete mellan Telia, Tele2, Telenor och 3 och är ett av Finansinspektionen godkänt betalningsinstitut. Besök www.wywallet.se för mer information.