Afterpay faktura – alla Afterpay butiker 2023

Afterpay faktura ät ett alltmer populärt betalningssätt som erbjuds av en växande lista av butiker. Under 2023 har Afterpay etablerat sig som en flexibel lösning för konsumenter som söker alternativa betalningsmetoder.

Vi kommer att presentera alla butiker som erbjuder Afterpay som betalningsalternativ detta år. Dessutom kommer vi att gå in på hur man betalar med Afterpay, samt fördelarna med att skapa ett Afterpay-konto.

Alla Afterpay faktura butiker

Här är en lista över alla butiker med Afterpay faktura:

  • Bytdator.se
  • Symaskinswebbshoppen.se
  • ToySpace.se
  • Ztrafik.se
  • Trimtexstore.se
  • Biljettshop.se
  • Gronaverktyg.se
  • Marinshopen.se
  • Megabillig.se
  • Råvarubutiken.se

Hur betalar man med Afterpay?

Att betala med Afterpay är en enkel process som erbjuder flexibilitet genom olika betalningsalternativ. Här förklarar vi hur man använder Afterpay för faktura, delbetalning och kortbetalning.

Afterpay Faktura

1. Välj Afterpay faktura vid kassan. När du handlar online, välj Afterpay faktura som betalningsalternativ vid utcheckningen.

2. Genomgång och godkännande. Efter att ha valt Afterpay faktura kommer du att genomgå en snabb godkännandeprocess.

3. Få din faktura. Efter godkännandet får du en faktura via e-post.

4. Betalningstid. Du får 14 dagar på dig att betala fakturan utan extra kostnad.

Afterpay Delbetalning

1. Val av delbetalning. Välj delbetalning som alternativ när du använder Afterpay.

2. Betala i flera delar. Istället för att betala hela beloppet på en gång, delas betalningen upp i mindre delar. Du kan dela upp din betalning på mellan 3-36 månader och årsräntan är 0% på delbetalningar upp till 6 månader.

3. Automatiska avdrag. Dessa betalningar dras automatiskt från ditt bankkonto eller kort enligt den förutbestämda tidsplanen.

Afterpay Kortbetalning

1. Lägg till ett kort. Koppla ett betalkort eller kreditkort till ditt Afterpay-konto.

2. Köp som vanligt. När du handlar, använd  ditt Afterpay kort vid kassan och betala som du skulle göra med vilket annat kort som helst.

3. Betalning dras automatiskt. Beloppet för ditt köp dras automatiskt från det kort du kopplat till ditt Afterpay-konto.

Afterpay-konto

Ett Afterpay-konto är utformat för att vara både smidigt och lätt att hantera, vilket ger användarna en bekymmersfri upplevelse när det gäller online-shopping och betalningar. När du registrerar dig för ett Afterpay-konto genomgår du en enkel process där bara grundläggande information krävs.
Afterpay-appen erbjuder också ytterligare bekvämlighet, där du kan hantera ditt konto direkt från din mobiltelefon.

Dessutom tillhandahåller Afterpay användbara funktioner som automatiska betalningspåminnelser och möjligheten att enkelt koppla betalkort till ditt konto, vilket ytterligare underlättar betalningsprocessen. I helhet är Afterpay-kontot utformat för att ge en smidig upplevelse, vilket är en av anledningarna till dess växande popularitet bland konsumenter.