Om oss

Kontakta oss via vårt kontaktformulär!

Detta är en svensk hemsida som erbjuder ett brett utbud av utbildande textinnehåll relaterat till ekonomi och finans. Hemsidan riktar sig till alla som är intresserade av att lära sig mer om hur man hanterar sin ekonomi och får bättre kontroll över sina pengar. Allt innehåll är skapat av finans-intresserade personer som strävar efter att ge användarna korrekta och användbara tips.

Vi vill dock säga att även om vi försöker se till att all information är korrekt på hemsidan så kan vi inte garantera att den alltid är helt korrekt. Ingen är felfri och det gäller såklart även oss. Vi vill därför uppmana dig att göra din egna research, läsa på ordentligt, och inte ta något av det vi skriver som finansiella råd. Alla beslut tas på egen risk och vi tar inget ansvar för vad du gör med informationen som finns publicerat på hemsidan. Kom ihåg att investeringar kan minska i värde och det finns en risk att du förlorar hela eller delar av ditt investerade kapital.

Hemsidan har inga annonser eller affiliate-länkar och vi drivs av att sprida kunskap för att hjälpa människor uppnå sina finansiella mål och drömmar. Om du har några frågor eller önskemål på vad vi ska skriva om så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Klicka dig gärna vidare till våra artiklar på knappen nedanför.

 

OBS. Hemsidan är enbart en ren informationssida om ekonomi och finans.