Bauhaus premium & Bauhaus kreditkort – allt du behöver veta 2024

Är du en hängiven gör-det-själv-person eller bara älskar att shoppa för ditt hem? Isåfall är det kanske en klok idé att överväga att bli en Bauhaus Premium-medlem och att skaffa ett Bauhaus kreditkort eller Bauhaus kontokort som det också kallas?

I denna artikel kommer vi ta en djupgående titt på fördelarna med att gå med i Bauhaus kundklubb och vilka extra förmåner ett Bauhauskort kan erbjuda. Vi täcker allt från hur du kan ansöka om Bauhauskortet till hur du kan göra Bauhaus delbetalning och avbetalning. Vi går även igenom hur du loggar in på Bauhaus med BankID och vilka särskilda tjänster, som att låna släp, du kan utnyttja som Bauhaus medlem.

Vad är Bauhaus Premium?

Bauhaus Premium är inte bara en kundklubb; det är en plattform för alla som älskar att ta sina hemprojekt till nästa nivå. Som medlem i denna exklusiva kundklubb får du tillgång till en rad unika erbjudanden och tjänster som inte är tillgängliga för vanliga Bauhaus-kunder. Men det slutar inte där. För de som verkligen vill optimera sin shoppingupplevelse erbjuder Bauhaus också ett särskilt Premium Kontokort.

Med detta Bauhaus kreditkort går du ett steg längre i ditt medlemskap. Förutom standardförmånerna får du också bonuspoäng på alla dina köp. Du har även möjlighet att delbetala dina köp räntefritt i upp till 24 månader. Detta gör Bauhaus Premium till en mångsidig lösning för den som söker både kvalitet och ekonomisk flexibilitet.

Det finns alltså goda skäl att överväga Bauhaus Premium, oavsett om du är en entusiastisk hemmafixare eller bara känner att du vill ha bättre pris på dina varor. Medlemskapet förvandlar inte bara din shopping till en mer förmånlig upplevelse, utan ger dig även verktyg och möjligheter att fullfölja dina projekt på det mest kostnadseffektiva sättet. Det ska även tilläggas att Medlemskapet i Bauhaus Premium är helt kostnadsfritt.

Vilka förmåner får man som medlem i Bauhaus kundklubb?

Att vara en del av Bauhaus kundklubb, Bauhaus Premium, kommer med ett antal attraktiva förmåner som gör ditt besök i butiken eller på nätet mer fördelaktigt. Här är några av de unika fördelar du kan förvänta dig.

Generöst returpolicy

Som medlem får du en utökad returperiod, som sträcker sig upp till 90 dagar. Detta gäller för alla produkter som finns i lager i varuhusen och ger dig gott om tid att vara säker på ditt köp.

Prisgaranti med extra mervärde

Hittar du en identisk produkt till ett lägre pris inom 60 dagar efter ditt köp? I så fall kan du köpa varan till ett pris som är 12% lägre än konkurrentens pris, vilket säkerställer att du alltid får det bästa värdet för dina pengar.

Exklusiva erbjudanden

Som Bauhaus medlem får du förhandsinformation om kommande kampanjer, utförsäljningar och specialerbjudanden både i fysiska butiker och på BAUHAUS.se. Detta gör det enklare att planera dina inköp och maximera dina besparingar.

Kostnadsfria tjänster i butik

Inom ramen för ditt medlemskap kan du också utnyttja gratis kapning av skivmaterial och bänkskivor, begränsat till 5 raka snitt per besök. Denna tjänst kan vara särskilt värdefull för dig som har specifika projektbehov.

Gratis lån av släp

Inte nog med det, alla Bauhaus kunder, inklusive Premium-medlemmar, har möjlighet att låna släp kostnadsfritt i upp till tre timmar. Detta kan vara oerhört praktiskt när du behöver transportera större varor.

Fördelen med att Bauhaus låna släp är att du kan transportera dina nyinköpta varor direkt, utan extra kostnad eller krångel. Det gör ditt projekt inte bara ekonomiskt effektivt, utan även logistiskt smidigt.

Vad är ett Bauhauskort?

Med ett Bauhaus kreditkort i handen får du tillgång till alla de exklusiva förmåner som Bauhaus Premium-medlemmar njuter av, plus en hel del mer. Bauhauskortet kommer med en bonusstruktur som ger dig poäng på alla dina köp, vilka sedan kan användas för framtida inköp eller andra förmåner. Dessutom erbjuder kortet dig flexibiliteten att delbetala dina köp räntefritt upp till 24 månader, vilket gör det till ett utmärkt val för både små och stora projekt.

Bauhaus faktura

Att handla med Bauhauskortet ger dig också alternativet att använda Bauhaus faktura för dina köp. Detta kan vara en användbar funktion om du föredrar att samla alla dina månadskostnader på en och samma faktura, vilket gör det lättare att hålla koll på din budget och dina utgifter.

Bauhaus delbetalning & avbetalning

En av de mest attraktiva aspekterna av att använda ett Bauhaus kreditkort är möjligheten till delbetalning och avbetalning. Med detta kort kan du dela upp dina köpkostnader i mindre, hanterbara betalningar över en viss tidsperiod, allt utan att betala ränta i upp till 24 månader. Det ger dig friheten att investera i större projekt utan att oroa dig för att tömma plånboken på en gång.

Sammantaget är Bauhauskortet en mångsidig finansiell lösning för alla som regelbundet handlar hos Bauhaus. Det kombinerar fördelarna med ett kreditkort och medlemskap i en kundklubb, vilket gör din shoppingupplevelse både mer förmånlig och anpassningsbar.

Ansök om Bauhauskortet

Att ansöka om Bauhauskortet är en relativt enkel process, men det finns vissa grundkrav som måste uppfyllas. Du måste vara minst 18 år gammal för att kunna ansöka om kortet. Ansökningsprocessen hanteras via Resurs Bank och går att göra online. Genom att besöka deras ansökningssida kan du fylla i all nödvändig information och skicka in din ansökan för övervägande.

Efter att du har slutfört ansökan kommer den att genomgå en kreditprövning. Om allt ser bra ut kommer ditt nya Bauhauskort att skickas till dig, och du kan börja dra nytta av alla de förmåner och funktioner som kommer med att vara en Bauhaus Premium-medlem. Det inkluderar allt från specialerbjudanden till möjligheten att samla bonus på dina köp.

Hur gör man för att logga in på Bauhaus?

För att få tillgång till ditt Bauhaus Premium-konto online är processen smidig och säker, tack vare användning av Bauhaus logga in BankID. Med hjälp av ditt BankID kan du enkelt logga in och få översikt över ditt medlemskap, din köphistorik och aktuella erbjudanden.

Efter att du har loggat in kan du även uppdatera dina kontaktuppgifter och göra andra ändringar på ditt konto.

Bauhaus logga in BankID