Här är svenska butikerna där du kan betala med Bitcoin

Bitcoin är ännu i sin linda och för många är kryptovalutor i allmänhet väldigt främmande. De allra flesta svenska företagen har än så länge förmodligen inte ens börjat fundera över om de ska börja acceptera Bitcoin som betalningsmedel. Med det sagt finns det dock redan några svenska företag som accepterar Bitcoin som betalningsmedel.

I den här artikeln idag kommer vi titta närmare på vilka dessa svenska företag är. Notera att denna lista sannolikt kommer att förändras över tid, och att det finns en stor risk att vi kommer missa att inkludera alla företag som erbjuder betalning med Bitcoin.

3D Center

Additiv tillverkning är precis det som 3D Center arbetar med. Med lång erfarenhet och stor expertis kan de garantera kvalitet. Samtliga av 3D Centers tjänster går att betala för med Bitcoin.

Hostinger

Det populära webbhotellet Hostinger är ett annat företag som accepterar Bitcoin för samtliga av deras tjänster. Hos Hostinger kan du som kund ta del av snabba och säkra webbhotell till ett riktigt förmånligt pris.

Flyhi.se

Är du på jakt efter lågprisflyg? Isåfall är Flyhi.se den perfekta webbplatsen för dig. Utöver att flygbokningar går det även att boka hotell och bil hos dem. Precis som med de tidigare två företagen går det att betala för alla tjänster hos Flyhi.se med Bitcoin.

Mullvad

Hos VPN-företaget Mullvad är det sekretess och säkerhet de viktigaste prioriteringarna. De erbjuder en riktigt bra och stabil VPN-tjänst med hög säkerhet. Mullvad är en av de få VPN-leverantörer som accepterar Bitcoin som betalning för sina tjänster.