Vi har uppdaterat våra villkor

Fullständiga villkor kan du läsa här
Du kan läsa om de huvudsakliga förändringarna under “Villkor”, som du finner längst ned på sidan.
Om du inte accepterar de nya villkoren har du rätt att omedelbart och kostnadsfritt säga upp ditt avtal.
Hälsningar,
WyWallet

OK

Att betala med sms har aldrig varit lättare

Det är enkelt att betala med sms! Du behöver bara skicka ett sms till ett kortnummer som ser ut ungefär så här: 72xxx, för att köra ett köp. Kostnaden hamnar då på din mobiltelefonfaktura. Vill du inte betala för dina köp på mobiltelefonfaktura kan du enkelt ändra till betalkort eller kreditfaktura på mina sidor.

sms_kop

Gör sms-köp på tusentals köpställen

WyWallet funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder. Köp en parkeringsbiljett, ge en gåva till Röda Korset, handla Riot Points i online-spel och mycket, mycket mer. Att betala med sms är smidigt, enkelt och snabbt.

roda_korset

Du som vill betala med sms som vanligt

sms_kop

Har du ett privatabonnemang kan du givetvis också göra köp med sms på samma sätt som du alltid har gjort. Har du företagsabonnemang måste du välja ett annat betalalternativ för dina köp. Du kan registrera ditt kort eller välja faktura.

Du som har kontantkort

Du som har registrerat dig som kontantkortskund hos Comviq eller 3 kan välja att fortsätta att betala dina sms-köp med saldot hos din mobiloperatör. Du som är kontantkortskund hos Telia och Telenor kan fortsätta göra sms-köp genom att gå in på Mina Sidor och registrera något annat betalsätt.