Butiker med PayPal – alla PayPal butiker 2024

butiker med PayPal

Har du ett PayPal-konto och är nyfiken på var du kan använda denna populära betaltjänst? I takt med att e-handeln fortsätter att växa, ökar även antalet butiker som accepterar PayPal som betalningsalternativ.

År 2024 finns det fler alternativ än någonsin för att betala med PayPal, oavsett om du är ute efter kläder, elektronik, mat eller något annat. I denna artikel kommer vi att ta en närmare titt på de butiker som erbjuder PayPal som betalningsmetod, både online och i fysiska affärer. Vi kommer även att utforska fördelarna med att använda denna tjänst och ge dig tips på hur du kan ta reda på om en affär tillåter betalningar med PayPal eller inte.

Betala med PayPal i butik

Idag finns den en hel del butiker där det är möjligt att betala med PayPal. Här har vi listat flera e-butiker där detta är möjligt.

 

Butiker

Accepterar PayPal betalning

jollyroom.se Ja
bubbleroom.se Ja
joyland.se Ja
netonnet.se Ja
stadium.se Ja
cocopanda.se Ja
glitter.se Ja
webbhallen.se Ja
aboutyou.se Ja
ginza.se Ja
junkyard.se Ja
spartoo.se Ja
clarins.se Ja
luxplus.se Ja
vidaxl.se Ja
spartoo.se Ja
estore.nu Ja
salming.com Ja
nelly.com Ja
nlyman.com Ja
jdsports.com Ja
adidas.se Ja
bluebox.se Ja
fyndiq.se Ja
nike.com Ja
boohoo.com Ja
bjornborg.com Ja
mq.se Ja
zalando.se Ja
asos.se Ja

 

Matbutiker som tar PayPal

Många konsumenter undrar ofta om det är möjligt att använda PayPal som betalningsmetod i matbutiker. Detta kan tyckas förvånande för somliga, eftersom PayPal traditionellt sett mest förknippas med online-köp..

Här nedanför kommer vi att utforska vilka matbutiker för att se om de erbjuder möjligheten att betala med PayPal eller inte.

Går det att betala med PayPal Ica?

Nej, det går inte att betala med PayPal hos Ica. Vare sig du handlar i en fysisk butik eller köper maten online, erbjuder Ica inte möjligheten att betala med PayPal.

Går det att betala med PayPal Coop?

Tyvärr är det inte möjligt att betala med PayPal hos Coop. Oavsett om du handlar i en fysisk butik eller köper maten online, är det inte möjligt att använda PayPal som betalningsmetod hos Coop.

Går det att betala med PayPal Willys?

Svaret på denna fråga är nej. Det är inte möjligt att betala med PayPal hos Willys. Trots att PayPal blir allt vanligare som betalningsalternativ i olika affärer, är Willys inte en av de kedjor som för närvarande accepterar denna betalningsmetod.

Hur vet man om det är möjligt att betala med PayPal i en butik?

För att ta reda på om det är möjligt att betala med PayPal i en specifik butik kan du ta del av vår omfattande lista för att se vilka onlinebutiker som erbjuder detta alternativ. När det kommer till fysiska butiker kan det dock vara lite svårare att få klarhet i om de godtar PayPal eller inte.

Alla fysiska butiker har inte en webbplats, och även de som har det brukar i regel kanske inte fronta med att de godtar PayPal. Informationen kan vara dold eller inte tydligt uttryckt på deras webbsidor, vilket kan göra det svårt för konsumenter att finna denna information.

Om du är osäker på om en butik godtar PayPal som betalningsmetod, är det bästa du kan göra att ringa butiken i fråga och ställa frågan direkt. Genom att kontakta butiken direkt kan du snabbt och enkelt få svar på din fråga och planera ditt inköp i enlighet med de tillgängliga betalningsalternativen.

Andra betalningsalternativ som butiker ofta erbjuder