Butiker med Walley – alla Walley butiker 2024

Butiker med Walley

Butiker med Walley är idag en vanlig syn i den digitala handelsvärlden. I en tid där många olika betalningstjänster finns tillgängliga, har Walley etablerat sig som en pålitlig och populär betalningsmetod som kan användas hos många svenska butiker på nätet.

Med flera möjligheter som Walley faktura och Walley debetalning, erbjuder tjänsten en flexibel lösning för både företag och konsumenter som vill handla på ett smidigt sätt online. Detta har lett till att allt fler väljer att betala med Walley, och frågan ”var kan man handla med Walley?” har blivit en allt mer relevant bland konsumenter.

Lista med Butiker med Walley

Vilka använder Walley? Här kan du ta del av en omfattande lista med Walley butiker.

 • stadium.se – sport & träning
 • hylte-lantman.com – jakt och fiske
 • specsavers.se – glasögon och linser
 • royaldesign.se – inredning
 • mmsports.se – kampsport och träning
 • skanskabyggvaror.se – byggvaror
 • byggmax.se – byggvaror
 • sportshopen.com – sport & träning
 • k-rauta.se – byggvaror
 • apoteket.se – apotek

Fler butiker med Walley

 • branas.se – resor
 • penstore.se – kontorsmaterial
 • rum21.se – inredning
 • linasmatkasse.se – mat
 • meds.se – apotek
 • teknikdelar.se – elektronik
 • smarteyes.se – glasögon och linser
 • hemmashopen.se – inredning

Handla med Walley på många butiker

Att handla med Walley är möjligt i många olika typer av butiker på nätet, allt från klädaffärer till elektronikbutiker och livsmedelskedjor. Denna mångsidighet har gjort Walley till ett attraktivt val för många konsumenter. Det är inte så konstigt, med tanke på att denna betalningstjänst ger tillbaka kontrollen till konsumenterna över hur de vill betala online.

Med ledorden ”Bara du bestämmer hur du ska betala,” understryker Walley sin ambition att sätta kunden i förarsätet och skräddarsy betalningsupplevelsen efter individuella behov och preferenser. Detta skapar en personlig och trygg handelsupplevelse, oavsett var man väljer att handla med Walley. Utöver Walley finns det givetvis andra smarta betalningstjänster där ute, t.ex. Swish, Elpy, Qliro, PayPal, Billmate, Klarna och en hel drös andra smarta tjänster för egen fakturering.

När du ska handla med Walley kan du välja mellan att betala med delbetalning, faktura eller betala direkt. Mer om detta längre ner.

Walley delbetalning

När du ska handla med Walley och vill sprida ut betalningen över en längre tid är delbetalning ett utmärkt val. Walley delbetalning tillåter kunder att dela upp sina betalningar i mindre, hanterbara summor. Det ger konsumenterna flexibiliteten att betala i sin egen takt utan att det påverkar deras likviditet. Det är en trygg och enkel lösning för de som vill ha mer kontroll och översikt över sin ekonomi när de handlar med Walley.

Walley faktura

För de som föredrar en traditionell betalningsmetod erbjuder Walley faktura en möjlighet att betala efter att man har mottagit varan. Det innebär att du får din vara först och betalar sedan inom en fastställd period, oftast 14 eller 30 dagar. Walley faktura är ett bekvämt och säkert sätt att handla online och ger dig tid att kontrollera att allt stämmer med din beställning innan du betalar. Det är en populär metod som många butiker med Walley erbjuder.

Walley betala direkt

För de som vill slutföra sin betalning direkt vid köpet, finns möjligheten att betala direkt självklart också tillgänglig på Walley. Denna metod är snabb och effektiv, och pengarna dras omedelbart från ditt konto när du genomför köpet.

Walley betala direkt är idealiskt för de som vill ha en smidig och omedelbar betalningsprocess. Med en enkel bekräftelse är din betalning klar, och du kan fortsätta med din dag, säker i vetskapen om att allt har hanterats med högsta säkerhet och effektivitet genom Walley.

Walley betalningar online – steg-för-steg

Att använda Walley för onlinebetalningar är en enkel och smidig process som kan sammanfattas i följande steg.

1. Gå till hemsida för Walley – Besök Walley’s officiella hemsida för att få tillgång till alla tjänster och information som erbjuds.

2. Skapa ett konto gratis – Registrera dig med dina grundläggande uppgifter och skapa ett konto utan kostnad. Detta konto kommer att vara din portal till alla Walley betalningar.

3. Hitta butik som har Walley betalningar – Sök bland ett brett urval av butiker som erbjuder Walley som betalningsalternativ. Det finns många butiker med Walley, så oavsett vad du söker finns det troligen en butik som passar dina behov.

4. Håll koll och betala för alla dina köp – Med Walley-appen eller via my.walley.se kan du enkelt övervaka och hantera alla dina köp. Du kan också betala för dina köp på det sätt som passar dig bäst, oavsett om det är genom Walley Delbetalning, Walley Faktura, eller betala direkt.

Kan man betala med Walley på Stadium?

Ja, man kan betala med Walley på Stadium. Denna möjlighet har gjort att fler kunder kan dra nytta av olika betalningsalternativ som Walley erbjuder när de handlar hos Stadium. Vare sig det gäller Walley Stadium betalningar, att använda Stadium faktura Walley, eller andra Stadium Walley betalningstjänster, erbjuder denna kombination en flexibel och bekväm lösning för kunder som vill handla sport- och fritidsprodukter.

Kan man betala med Walley på Apoteket?

Ja, man kan betala med Walley på Apoteket. Genom att erbjuda Walley Apoteket som betalningsalternativ, har Apoteket gjort det enklare för kunder att genomföra sina köp online. Oavsett om du väljer att använda Walley faktura Apoteket eller någon annan Walley-betalningsmetod, kan du njuta av en smidig och säker upplevelse när du handlar mediciner och hälso- och skönhetsprodukter hos Apoteket.

Walley ägs av Collector Bank

Det företag som ligger bakom Walley är Collector Bank, en bank som har växt sig stor tack vare sina innovativa lösningar. Banken skapades redan 1999 av Lena Apler, som är känd från Draknästet från SVT. Sedan dess har banken växt sig till ett stort och framstående företag inom finanssektorn.

Deras betalningstjänst Walley skapades av Collector Bank under början av 2020-talet, som en del av deras fortsatta strävan att erbjuda moderna och kundvänliga finansiella tjänster. Walley har snabbt blivit ett populärt alternativ för både privatpersoner och företag som vill handla med Walley och använda de olika betalningsalternativ som Walley faktura och Walley betala direkt.

Walley kontakt

Om du har frågor eller behöver stöd i samband med din Walley-tjänst, kan du nå dem på följande kontaktuppgifter:

Privatperson

Telefon: 010-161 00 60

E-post: hello@walley.se

Företag

Telefon: 010-161 00 38

E-post: b2b@walley.se